Jump to content

Welcome to Omni-bot Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Can bots be denied panzerfaust?

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
buckwild

buckwild

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Omnibots for Enemy Territory are stealing panzer from players while they respawn,
Probable because of Their REF status.  Jaymod server with omni-bot_0_85_ET.

We tried changing: et_weapontables.gm in scripts to:
 tbl1[WEAPON.PANZERFAUST] = false; //RPG

It was ok for 5 Hours, Then bots kept crashing and reconnecting...

Is there another way to keep bots from using panzerfaust?

 

JFzXMkx.jpg



#2
palota

palota

    Senior Member

  • Administrators
  • 533 posts

There are many bugs in Jaymod, but I've never seen that command overflow error. I don't think it is caused by weapons. Maybe it's just coincidence.

 

tbl1[WEAPON.PANZERFAUST] is used for Axis

tbl2[WeaponTable.AlliedPanzer] is used for Allies

 



#3
buckwild

buckwild

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

et_weapontables.gm changes work without error in Windows Jaymod Home ET server.

Bots don't use panzerfaust.  I don't know what custom map was being used with errors.

I was mistaken about bots having referee status, They don't.

Players will just have to put up with Bots stealing panzer...

Thank You.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users