Jump to content

Welcome to Omni-bot Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

attemp to call non function type

- - - - - attemp call type

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
VargaTom

VargaTom

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 80 posts
  • LocationNorth of Hungary

Hi,

I would like to ask for help to following problem.

When the map starts the error occurs immediately.

 

 

shot0002_zps2ucnq6mg.jpg?t=1496521238

 

Why do I get this message?

 

 



#2
Mateos

Mateos

    Senior Member

  • Members
  • 1,059 posts
  • LocationFrance

What map, which waypoints (on repo or just local)? Up to date OB?


  • VargaTom likes this

mateos1.png


#3
VargaTom

VargaTom

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 80 posts
  • LocationNorth of Hungary

You're right!

Was an illegal DLL file in mod folder (cgame_mp_x86.dll) then I have updated all files and folders in omnibot and in omni-bot folder and voila! Error has disappeared and bots stand at ATTACK goals and  they do not run like poisoned mice  :)

Thank You!


  • Mateos likes this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users